Leve het leven!

Mijn leven ervaar ik als een cadeau. Zowel binnen mijn werk als privé houd ik ervan om naast de serieuze elementen, plezier te hebben en te genieten. Mijn passie is ‘mensen ondersteunen in hun ontwikkeling’. In contact met anderen voeg ik graag zuurstof toe door op zijn tijd onverwacht uit de hoek te komen. Het leven is te mooi om alleen maar serieus te zijn!

Ik ben echtgenoot, vader van drie volwassen kinderen en ik ga zorgvuldig om met mijn lichaam (voeding en bewegen) en geest (lezen en trainingen). Na 7 jaar voorzitterschap van BIG Challenge ‘Farmers against cancer’, onderdeel binnen Alpe d’HuZes/KWF ben ik nog steeds volger en supporter van deze geweldige club.

Kenmerkend: Een realistische optimist met humor, die kansen creëert en beschikt over uitstekende luister- en communicatieve vaardigheden. Rechtdoorzee en confronterend indien nodig. Vanuit vertrouwen, rust en overzicht recht op het doel af en de klus tot een goed einde brengen.

Meer dan 25 jaar ervaring als senior manager in de logistiek en als commercieel directeur. Gewerkt binnen verschillende typen organisaties (krijgsmacht, coöperatie, beursgenoteerd bedrijf), van kleine afdelingen van 15 medewerkers tot grote bedrijfsonderdelen met 200 medewerkers. Hierbinnen meer dan 12½ jaar succesvolle resultaatgerichte samenwerking met zelfstandige ondernemers als dealernetwerk.
Klant- en marktgericht denken en werken zit in mijn DNA.